免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 发帖

[【翻唱】] dear future husband 亲爱的未来老公,嘿

Dear future husband

親愛的未來老公

Here's a few things you'll need to know if you wanna be my one and only

有幾點事情你必須搞清楚 如果你想成為我唯一的唯一

all my life

與我共度一生
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

Take me on a date

要帶我出去約會

I deserve a break

因為這是該有的生活情趣

and don't forget the flowers every anniversary

還有別忘了每個周年紀念都要送上花

cause if you'll treat me right

因為你好好的對待我

I'll be the perfect wife

我將會是個完美老婆

buy groceries

我買些菜

buy-buying what you need (hey)

再買些你愛的東西犒賞你(嘿)

You got that 9 to 5

我知道朝九晚五的上班很辛苦

But baby so do I

但是寶貝其實我也一樣辛苦

So don't be thinking I'll be home and baking apple pies

所以千萬不要太期望一開家門會看到我烤了香噴噴蘋果派

I never learned to cook

我從沒學過作菜

but I can write a hook

但我可以誘惑你一下

sing along with me

跟我一起唱

sing sing along with me (hey)

快跟我一起唱(嘿)

You got to know how to treat me like a lady

你必需瞭解該要如何把我當個淑女對待

even when I'm acting crazy

即使我像脫韁的馬兒一樣的瘋狂

Tell me everythings alright

告訴我一切都OK

Dear future husband

親愛的未來老公

Here's a few things you'll need to know if you wanna be my one and only all my life

有幾點事情你必須搞清楚 如果你想成為我的唯一與我共度一生

So, Dear future husband

所以 親愛的未來老公

If you want to get that special loving

如果你想來點特別的

Tell me I'm beautiful each and every night

你要每天晚上都告訴我我好漂亮

After every fight

每次爭吵過後

just apologize

只要你道歉

and maybe then I'll let you try and rock my body right

也許我能考慮原諒你讓你抱抱我

even if I was wrong

就算錯的是我

you know I'm never wrong

你知道我永遠是對的

why disagree

有什麼好不同意的

why why disagree (hey)

有什麼 有什麼好不同意的(嘿)

You gotta know how to treat me like a lady

你必許要把我當個淑女對待

even when I'm acting crazy

即使我像脫韁的馬兒一樣的瘋狂

Tell me everythings alright

告訴我一切都會OK
附件: 您需要登录才可以下载或查看附件。没有帐号?注册  
分享到: QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友

我爱花香不爱花

我爱花香不爱花

玩个卖萌。

我爱花香不爱花

哎哟哎,麻不麻
提刀上路,沉默寡言。
然后找一个知心的人,说一句凶险的话。

看了下歌词
介么好的老公,可以来一打
提刀上路,沉默寡言。
然后找一个知心的人,说一句凶险的话。

看了下歌词
介么好的老公,可以来一打
七掬 发表于 2020-11-11 16:13

啊???? 哈哈,为麻不是这么好的老婆,,很会作,又好哄。哈哈哈。

啊???? 哈哈,为麻不是这么好的老婆,,很会作,又好哄。哈哈哈。 ...
想想 发表于 2020-11-11 16:14

哈哈哈。这样的老婆也来一打

哈哈哈。这样的老婆也来一打
七掬 发表于 2020-11-11 16:17

其实,我想两情相悦,来一打。哈哈哈

其实,我想两情相悦,来一打。哈哈哈
想想 发表于 2020-11-11 16:20

哈哈,一打对一打,还是唯一,

哈哈,一打对一打,还是唯一,
七掬 发表于 2020-11-11 16:23

是。